NeoSoft Kft. - Székesfehérvár, Távírda utca 2/A
Telefon: +36 22 503 603 e-mail: info@neosoft.hu
www.neosoft.hu
Referenciáink
 • Szerszámstore
  Online áruház címe: www.szerszamstore.hu
  Átadás dátuma: 2014.07.16.
 • Szerszámstore
  Online áruház címe: www.szerszamstore.hu
  Átadás dátuma: 2014.07.16.
 • E.ON Gridshop webáruház
  E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. részére a Visibility Digital ügynökséggel közösen átadtuk a Gridshop áram és gázszerelési anyagok webáruházát. SAP kapcsolatra felkészítve, NeoShop rendszerünkkel működik az E.ON arculati kézikönyv szerint fejlesztett webshop.
  Online áruház címe: www.gridshop.hu
  Átadás dátuma: 2014.02.17.
 • Robotguru.hu webáruház
  Minden, ami robot! NeoShop webáruház szoftverünkkel adtuk át az iRobot robotporszívók hazai importőrének a robotguru.hu webshopot. Az oldal megjelenése reszponzív technikával készült, így okostelefonokra és táblagépekre is optimalizáltuk a design-t.
  Online áruház címe: www.robotguru.hu
  Átadás dátuma: 2013.11.07.
 • Nagyajándek.hu webáruház
  Egyedi fényképes ajándéktárgyak rendelhetők a most átadott nagyajandek.hu honlapon. Az oldalt NeoPortal X szoftverünk szolgálja ki NeoShop rendszerünkkel, valamint E-mail Marketing szoftverünk segíti az ügyfélkapcsolattartást. A kiválasztott termékeket egyedi fotóval, szöveggel láthatják el a vásárlók. A feltöltött képeket egy képszerkesztő segítségével a termékekhez igazíthatják, a szövegekhez egyedi betűtípust és színt is választhatnak. A honlapba a legnépszerűbb közösségi oldalakat is integráltuk.
  Online áruház címe: www.nagyajandek.hu
  Átadás dátuma: 2013.11.04.
 • Eternit
  Online áruház címe: www.eternit.hu
  Átadás dátuma: 2013.09.26.
 • Raiffeisen-Agro
  Online áruház címe: www.raiffeisen-agro.hu
  Átadás dátuma: 2013.09.24.
 • Gauswheel
  Online áruház címe: www.gauswheel.com
  Átadás dátuma: 2013.09.01.
 • OlcsóbbGumi - gumiabroncs webáruház
  Átadtuk a Gumiflex Kft részére készített NeoShop webáruház szoftverrel működő olcsobbgumi.hu webáruházat. A webáruház szoftver webszervizekkel kommunikál a vállalatirányítási rendszerrel, raktárkészlet, termékinformációk és megrendelések kezelése.
  Online áruház címe: www.olcsobbgumi.hu
  Átadás dátuma: 2013.01.22.
 • Interex-WAGA Kft.
  Elkészült az Interex-WAGA Kft. új oldala, melyet NeoCMS Full szoftverünk szolgál ki. A honlap designból mobil verziót is készítettük, hogy okostelefonokra is optimalizált legyen. Az oldal látogatói NeoShop szoftverünk Katalógus moduljának segítségével a termékeket funkciók és gyártók szerinti szűréssel tekinthetik meg, az adminisztrátorok számára automatizált termékfeltöltéssel.
  Online áruház címe: www.interex-waga.hu
  Átadás dátuma: 2013.01.21.
 • Dr. Gumi webáruház
  NeoShop szoftverünk alkalmazásával átadtuk a Dr. Gumi, gumiabroncs, felni webáruházat. Responsive web design alkalmazásával számítógépre, táblagépre és okostelefonra optimalizált megoldás készült.
  Online áruház címe: www.drgumi.hu
  Átadás dátuma: 2012.04.26.
 • Creaton Kft. - Online Rendeléskezelő
  CREATON Hungary Kft, a nemzetközi tetőcserép gyártó vállalat számára Online rendeléskezelő rendszert fejlesztettünk a NeoShop szoftverünk felhasználásával SAP kapcsolat kialakításával.
  Online áruház címe: www.creaweb.hu
  Átadás dátuma: 2011.11.08.
 • Mentavill Kft - webáruház
  Mentavill Kft. épületvillamossági nagykereskedés számára készített új honlapot és webáruházat NeoCMS, NeoShop webáruház szoftver használatával adtuk át.
  Online áruház címe: www.mentavill.hu
  Átadás dátuma: 2011.11.02.
 • Bútorszövet tapéta
  Elindult a pécsi székhelyű Markomp Kft. www.butorszovet-tapeta.hu oldala. Az oldalt NeoCMS Full oldalunk szolgálja ki, kiegészítve regisztráció modulunkkal, valamint blog modulunkkal. Az oldal további nagyon fontos eleme az online termékkatalógus, amelyben a sokrétű termékskála feltöltése és keresése is egyszerűen lehetséges. Az oldal magyar és angol nyelven is elérhető a felhasználók számára.
  Online áruház címe: www.butorszovet-tapeta.hu
  Átadás dátuma: 2011.07.10.
 • Mile Kft.
  Megújítottuk a budapesti Mile Kft. honlapját. Az oldal megjelenését felfrissítettük a korábbi design alapján. Az oldalt NeoCMS Full szoftverünk szolgálja ki. Az oldalhoz speciális kezdőlap készült, és megtalálható hírfolyam modulunk és médiatár modulunk. Az oldalhoz több katalógus is készült. Beszállítói katalógus, ahol többféle megközelítésből is lehet a beszállítókat szűrni, alkalmazotti katalógus, ahol az alkalmazottak kategorizáltan vihetők fel és kereshetőek a honlapon, valamint telephely katalógus, ahol a telephelyek találhatók meg. Az egyes katalógusok elemei egymással összekapcsoltak, így biztosítva a könnyebb átjárhatóságot a felhasználók számára. Az oldal magyar nyelven kívül angolul is elérhető a látogatók számára.
  Online áruház címe: www.mile-kft.hu
  Átadás dátuma: 2011.07.01.
 • Peter Greven
  Elindult a kézvédő és kéztisztító szerek forgalmazásával foglalkozó Peter Greven cég honlapja. Az oldalt NeoCMS Full rendszerünk szolgálja ki. Az oldalhoz tartozik egy egyszerűen kezelhető katalógus, ahova az adminisztrátorok egyszerűen tölthetik fel a termékeket és a felhasználók ugyanilyen könnyedén találhatják meg a nekik fontos termékeket. Az oldalhoz váltakozó fejlécképek rendelhetők, amelyeket az adminisztrátor az adminisztrációs felületről egyszerűen menedzselhet. További szolgáltatás a globális kategóriák lehetősége, amivel a menüpontonkénti boxkiosztást tudják az adminisztrátorok egyszerűen kezelni.
  Online áruház címe: www.peter-greven.hu
  Átadás dátuma: 2011.06.01.
 • Olcsóbb klíma
  Elindult a www.olcsobbklima.hu weboldal és online áruház. Az oldalt NeoCMS rendszerünk szolgálja ki, valamint az oldalon található egy katalógus online áruházzal, ahol a vásárlók kényelmesen válogathatnak a termékek között és megrendelhetik a nekik tetszőket. Az oldalhoz továbbá tartozik fórum és GYIK modul.
  Online áruház címe: www.olcsobbklima.hu
  Átadás dátuma: 2011.05.02.
 • Makita
  Elkészült a Makita Magyarország Kft. megújult honlapja és katalógusa. Az oldal új megjelenést kapott és NeoCMS Full rendszerünk valamint NeoShop rendszerünk szolgálja ki. A katalógus rendszer jó alapja egy esetlegesen kéőbb kialakítandó webáruháznak. Lehetőség nyílik termékek kategorizált feltöltésére, termékleírás megadására, termékösszehasonlításra.
  Online áruház címe: www.makita.hu
  Átadás dátuma: 2011.02.21.
 • Olcsóbb Gumi Webshop
  Elkészítettük egy gumiabronccsal foglalkozó cég internetes katalógusát és webáruházát. Az oldalt NeoCMS és NeoShop szoftverünk szolgálja ki. A katalógusba az adminisztrációs felületen és csv file feltöltésével is lehet termékeket feltölteni. A felhsználók egy egyszerű szűrővel kereshetnek a termékek közül és a kosarukba gyüjthetik a termékeket, majd leadhatják rendelésüket. Az oldalon továbbá található még fórum, regisztrációs lehetőség, GYIK modul és RSS kezelési lehetőség.
  Online áruház címe: www.olcsobbgumi.hu
  Átadás dátuma: 2010.04.01.
 • Marcosy
  Elindult egy régi partnerünk, a Marcosy Kft. megújult weboldala. Az oldal felfrissült designt kapott, és legújabb NeoCMS Full rendszerünk, valamint legújabb katalógusrendszerünk szolgálja ki. Az oldal katalógus teljesen rugalmasan kezelhető, módosítható. Az oldalon továbbá található még blog modul is. Készült egy nagykereskedelmi oldal is, amihez regisztráció után férnek hozzá a látogatók. Az oldal magyar és angol nyelven is elérhető.
  Online áruház címe: www.marcosy.hu
  Átadás dátuma: 2009.08.01.
 • Újpest FC webáruház
  Elindítottuk az Újpest FC webáruházát. Az oldalt legújabb NeoShop webáruház szoftverünk szolgálja ki, amelyet kiegészítettünk bankkártyás fizetési lehetőséggel.
  Online áruház címe: shop.ujpestfc.hu
  Átadás dátuma: 2009.03.01.